vrijdag 17 november 2023

Beweeg&Ontmoetdag in Sportstad Heerenveen


 Op 17 november zong het koor bij de Beweeg&Ontmoetdag in Sportstad Heerenveen. Vorig jaar was het de eerste keer dat het koor er zong, en het is over en weer goed bevallen. Dus op de uitnodiging om weer te komen, hebben we JA gezegd. En dat pakte ook deze keer weer goed uit.

Een mooi strategisch plekje vlakbij de ingang, alle hulp van de jongeren die meehielpen om de dag tot een succes te maken, tussen de optredens door de mogelijkheid om zelf aan het een en ander mee te doen. Zo zijn er dames met een workshop zelfverdediging aan de slag geweest, werd er op een driewieler gefietst en werden diverse sporten uitgeprobeerd. 

Om 10.15 uur, 11.15 uur en 12.15 uur deden we een optreden van ruim een kwartier. In die hele grote sporthal viel naar ons gevoel onze zang wat weg, maar toch kregen we erg leuke reacties achteraf. We waren een sfeerverhogend onderdeel werd gezegd, en sommigen vonden het jammer dat we niet voortdurend zongen. 

Ook bleven mensen staan, bekeken de PowerPoint presentatie of namen een folder mee. Af en toe hadden we een gesprekje, of werd er spontaan meegezongen. Er waren ook vrienden of bekenden van de koorleden die even kwamen luisteren. Een mooie gelegenheid om het koor zo eens te horen.

En het koor zelf, wat vonden zij ervan?

Het was prachtig, het was veel (qua indrukken), het was gezellig en mooi om te doen. En de lunch was uitstekend verzorgd! 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten