vrijdag 5 november 2021

Lustrumviering op 26 november in de Rinkelbom

Blij en verheugd zijn we om alle geïnteresseerden in ons mooie koor te kunnen uitnodigen voor onze eerste lustrumviering:

                                                            UITNODIGING

Op vrijdagochtend 26 november 2021 vieren we het vijfjarig bestaan van ons koor Zingen voor je Leven Heerenveen. ‘Zingen voor je leven koren’ zijn bedoeld voor mensen die door kanker zijn geraakt.

Graag willen we dit lustrum vieren met ieder die zich betrokken voelt bij ons koor: familie, vrienden, bekenden en andere belangstellenden.

U bent vanaf 9.30 uur van harte welkom in de Rinkelbom, Zwanedrift 2 te Heerenveen. In de hal kunt u een informatiemarkt bezoeken en er is koffie met wat lekkers. Daarnaast is er volop ruimte voor ontmoeting.

De lustrumviering in de grote zaal begint om 10.15 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Het wordt een verrassend en interactief programma! Napraten en de informatiemarkt bezoeken kan tot uiterlijk 12.15 uur.

Vanwege de geldende maatregelen met een maximaal aantal bezoekers is het noodzakelijk dat we van tevoren weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen. Wilt u ons daarom laten weten of u komt? U kunt zich aanmelden via grytsjemuzyk@solcon.nl of telefonisch via 0513 – 551139. Vergeet niet dit op tijd te doen, want… vol is vol.

We kijken uit naar een onvergetelijke lustrumviering!

Namens alle koorleden,

Thessa van Limburg & Grytsje Kingma




Geen opmerkingen:

Een reactie posten