woensdag 17 juni 2020

Filmpje met Saskia en Grytsje met repertoire van Zingen voor je leven Heerenveen

De afgelopen maanden hebben we onze zangochtenden steeds 'op afstand' gehouden, zoals we daar op 27 maart mee begonnen zijn (zie vorige blog). Het allerliefst zouden we natuurlijk bij elkaar komen, maar dat is momenteel nog niet mogelijk. Het heeft ons wel creatief naar oplossingen doen zoeken, en eentje daarvan was, dat Saskia en Grytsje bij elkaar zijn geweest om een twaalftal filmpjes op te nemen. Die zijn bekeken en beluisterd op de afgelopen zangochtend van 12 juni.
Maar ook zijn ze achter elkaar gezet in een compilatiefilmpje. Eigenlijk geeft dit filmpje best een goede indruk van hoe we werken en welk repertoire we gebruiken bij Zingen voor je leven. Alleen de koorleden zijn helaas niet aanwezig... Het filmpje is hier te zien:

 https://youtu.be/9XyguEpkzz4


Wanneer je zelf met kanker te maken hebt gehad of nog steeds hebt, en je zou graag bij ons koor willen komen zingen, dan ben je van harte welkom vanaf september.
We hebben eerst met de groep nog een afsluitende koffie-ochtend op vrijdag 26 juni. Dan is het zomervakantie. 
We hopen op vrijdag 11 september weer te beginnen in de Rinkelbom, in lokaal 10.

Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met de coördinator van het koor, Grytsje Kingma, tel.: 0513 - 551139 of e-mail: grytsje.kingma@solcon.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten