zondag 9 februari 2020

Cultuurklankfestival op 8 februari 2020

Op zaterdagmiddag 8 februari 2020 was het koor van Zingen voor je leven Heerenveen te vinden in de Rinkelbom, de locatie waar we onze zangochtenden hebben. Maar deze keer was het totaal anders! We deden namelijk mee aan het Cultuurklankfestival, samen met een kleine dertig andere cultuuraanbieders.

We hadden vier activiteiten deze middag: om 14.30 en om 17.30 uur gaven we een presentatie in de grote zaal, om 16.30 uur gaf Saskia een workshop stemexpressie in lokaal 11 en om 15.30 uur was er een bijzonder moment bij de stand van het koor. Dat was de overhandiging van een cheque van Stichting Lichtstraal. Deze stichting heeft het koor een donatie gedaan om een jaar lang de koffie en thee in de pauze te faciliteren. Een bijzonder gebaar, waar we heel blij mee zijn! De cheque werd door de penningmeester van Stichting Lichtstraal, Harriet Teeuw, overhandigd aan Grytsje Kingma en Saskia Beijderwellen in aanwezigheid van vrijwel het gehele koor.

Het was een drukke middag met heel veel belangstelling! Er was van alles te doen en te beleven op deze middag. Voor het koor een intensieve maar prachtige ervaring om hier onderdeel van te zijn.

Hieronder enkele foto's van fotograaf Max van Gelder:
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten