vrijdag 1 juli 2022

Afsluitende zangpicknick in... de Rinkelbom!





Alweer onze 4e zangpicknick hebben we gehad met het koor, op 24 juni. Deze keer ging het echter anders dan de andere keren. Vanwege de slechte weersverwachtingen (onweer en veel regen) hebben we besloten om de picknick binnen te houden. Gelukkig had de Rinkelbom lokaal 3 voor ons ter beschikking.

We hadden net als anders, allemaal iets lekkers meegebracht. Zo leuk dat er ook deze keer weer niets dubbel was, en van alles was precies genoeg (nou ja, eigenlijk te veel...). We begonnen met koffie/thee en zelfgebakken appeltaart. Er werd van alles uitgewisseld en er werden enkele liedjes gezongen. Daarna was er een tweede ronde koffie/thee en werden er door diverse koorleden iets gedaan: een voordracht van een gedicht, of een lied, en/of een stukje uitleg daarbij. Inmiddels werd het tijd voor de picknick, of eigenlijk meer een buffet. We lieten het ons allemaal goed smaken en de tijd vloog om. Ineens was het één uur, en de hoogste tijd om alles weer op te ruimen. Natuurlijk konden we het niet laten om 'Sesiyadlala' te zingen als afsluiter. Wat een heerlijke positieve ochtend hebben we zo weer met elkaar beleefd. Een mooie afsluiting van een prachtig zangjaar met elkaar.

Na de zomer beginnen we weer op vrijdagmorgen 9 september. Tijdstip 10 - 12 uur.

De verdere data zijn:  23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december, 13 en 27 januari 2023, 10 en 24 februari, 10 en 24 maart, 21 april, 12 mei, 2, 16 en 30 juni. De locatie is, alweer voor het vierde jaar!, de Rinkelbom, Zwanedrift 2 te Heerenveen. 

Nieuwsgierig geworden? Als je graag zingt, en je behoort tot de doelgroep (mensen die bij zichzelf of in naaste omgeving met kanker te maken hebben, of hebben gehad), dan ben je van harte welkom! Graag wel even doorgeven als je komt, dit kan via grytsjemuzyk@solcon.nl of telefonisch: 0513 - 551139. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten