dinsdag 5 februari 2019

Optreden? Jazeker, voor de eerste keer!

Het Zingen voor je leven koor in Heerenveen is nog nieuw en nog vrij klein. Zo'n tien tot twaalf deelnemers zijn er meestal. We zijn dan ook (nog) helemaal niet van plan om optredens te gaan geven. Zingen doen we heerlijk voor ons zelf, om het zingen zelf.

Toch gaan we daar vrijdagmorgen 8 februari verandering in brengen. Dan mogen we onszelf namelijk presenteren in de Skulp in Heerenveen. Daar is een bijeenkomst met diverse sprekers over de gevolgen van kanker en wat je zelf daarbij kunt doen. Als afsluiting van die morgen gaan wij een klein optreden doen (een kwartier). Wij kunnen zo letterlijk laten zien wat je kunt doen wanneer je geconfronteerd bent met kanker. Tegelijkertijd kunnen de mensen iets van ons zien en vooral horen, we hopen dat we kunnen laten zien dat we met veel plezier met zingen bezig zijn. Dat het heerlijk is om te doen, dat het niet moeilijk is, dat het een superleuke groep is. Zodat men weet dat deze mogelijkheid er is, ook in Heerenveen.

Dit eerste optreden is dus vooral: onszelf laten zien. We zijn blij dat de Skulp ons deze gelegenheid biedt, en we hopen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de bijeenkomst!

Zie voor meer informatie over de bijeenkomst bij https://www.deskulp.nl/bijeenkomst-positieve-invloed-van-voeding-en-beweging-bij-kanker-8-februari-2019/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten